понедельник, 28 апреля 2014 г.

iMeteo.sk Počasie PRO apk free download


iMeteo.sk Počasie PRO

Weather



Download .apk

Aplikácia iMeteo.sk Počasie Vám prináša tie NAJpresnejšie informácie o počasí na Slovensku.

Vďaka tejto aplikácii budete konečne presne vedieť, aké počasie práve je, aké bude a kde sa práve teraz vyskytujú zrážky.

Komplexné, profesionálne a presné informácie o počasí na Slovensku tak budete mať vždy so sebou vďaka tomu, že aplikácia zobrazuje aktuálne poveternostné podmienky, tak ako boli fyzicky v teréne namerané na observačných staniciach rozmiestnených po celom našom území. Predpovede počasia pre vybrané slovenské lokality sa zostavujú z podkladov numerického modelu, ktorý bol navrhnutý aj pre územie Slovenska.

Naviac aplikácia obsahuje aktuality zo Slovenska aj zo sveta ako aj predpovede a výstražné informácie pre územie Slovenska, ktoré sú vyhotovované meteorológom.


-------- Výhody PRO verzie --------

- Aplikácia bez reklám.

- Animované ikony.

- Meteografy znázorňujúce vývoj teploty, tlaku, vetra a úhrnov zrážok v Regiopočasí.

- Vyhliadka počasia až na 400 hodín s detailným popisom blížiaceho sa počasia na našom území.

- Rozšírený kalendár počasia z 10 až na 16 dní dopredu.

- Bezplatná konzultácia vývoja počasia v ľubovolnej lokalite na Slovensku aj vo svete, prostredníctvom SMS alebo e-mailu.

- Bonusové widgety: widgety aktuálneho stavu počasia, widgety predpovede pre konkrétne mestá na Slovensku a widget všeobecnej predpovede pre celé územie.

- Notifikačné informácie a viac nastavení notifikačnej lišty


---------

UPOZORNENIE: V prípade nefunkčnosti aplikácie prosím odinštalujte aplikáciu a ZNOVU nainštalujte. Ak máte problém, tak prosím dajte vedieť na: pro@imeteo.sk

----------------------------------

PODPORA: V prípade akýchkoľvek otázok, pádov alebo nefunkčnosti aplikácie nás neváhajte kontaktovať na adrese: pro@imeteo.sk

V prípade problémov s aktualizáciou prosím najskôr preinštalujte aplikáciu.

-----------------------------------

Aplikácia iMeteo.sk Počasie OBSAHUJE


- GPS poloha: Informácia o aktuálnom stave počasia v lokalite, kde sa aktuálne nachádzate a detailný vývoj počasia na nasledujúce hodiny.


- AKTUÁLNY STAV POČASIA: Podrobné informácie o aktuálnych poveternostných podmienkach získané zo správ METAR profesionálnymi meteorologickými stanicami, ktoré sú fyzicky v teréne rozmiestnené.


- iRADAR: Aktuálna poloha zrážok na podklade Google maps nad celým územím Slovenska, Česka a Nemecka, vrátane animácie.


- REGIOPOČASIE: Detailná predpoveď počasia až na 10 dní dopredu vo Vašom meste alebo v obci. Predpoveď na 10 dní je krokovaná na 4 denné periódy. Taktiež si môžete pozrieť detailný hodinový vývoj počasia vo Vašej lokalite až na dva dni dopredu. . +GRAF


- SLOVENSKO: Aktuálne predpovede počasia pre celé územie Slovenska na 7 dní dopredu, ktoré sú vydávané meteorológom na základe aktuálnych výstupov numerických modelov po zohľadnení miestnych podmienok.


- VÝSTRAHY: Informácia o blížiacom sa nebezpečnom poveternostom jave vrátane popisu očakávaných prejavov nebezpečného javu.


- KALENDÁR: Rozšírená vyhliadka počasia pre celé územie Slovenska až na 16 dní dopredu.


- AKTUALITY: Najčerstvejšie informácie o aktuálnom počasí na Slovensku a vo svete. Vždy tak budete vedieť čo sa deje, kde spadlo najviac zrážok, kde bolo najteplejšie a čo počasie spôsobilo.


- ČLÁNKY: Aktuálny komentár a zaujímavosti k počasiu na najbližšie hodiny a dni na Slovensku, ale aj vo svete.


- WIDGETY: Widgety aktuálneho stavu počasia, predpovede a regiopočasia.
























Download .apk





























Perhaps you rememberr Allen Hughes and Mark Wahlberg Move to ' Broken City 'Although many fans were disappointed to learn that Mark Wahlberg would be in the role of Nathan Drake for David O. Russell 's adaptation of Uncharted step: Drake's Fortune, perhaps another project with the actor will interest you download iMeteo.sk Počasie PRO 4.2 apk free . In an interview with MTV revealed Wahlberg, he set his sights on Broken City, a project that would link the actor with director Allen Hughes, one half of the Hughes Brothers directing behind behind films such as The Book of Eli and Menace II Society. Wahlberg describes the film as a neo noir / thriller / mystery in the same direction such as Chinatown and LA Confidential. Details about the story below!


Комментариев нет:

Отправить комментарий